Opslagstavlen

• Fra kvalitetsrapporten:

”På Gadehaveskolen er der arbejdet med en konsekvent politik omkring elevfravær og krav til skole-hjemsamarbejde. Skolens samlede fravær er på et halvt år reduceret fra 13,4% i 14/15 til 8,2% i 15/16 og heraf har det ulovlige fravær alene rykket sig fra 8,9% til 3,2%!”
    Sune Bjerglund Nielsen den 27-01-2017
  • Kunst og Kultur på skemaet: Mit, dit og vores Danmark

se artikel fra Taastrup Avisen 20/11-17
    Sanne Christiansen den 14-12-2017
    Takster for SFO og Klub 2018
    Sanne Christiansen den 06-12-2017
    Juleudstilling på Taastrup Bibliotek

Torsdag d.30.november kl.17 åbner Billedskolen en udstilling med ti meget specielle julebilleder på Taastrup Bibliotek. Alle er velkomne.

Igen i år er motivet til kommunens julekort fremstillet af en elev fra Høje-Taastrup Billedskoles hold 9. Alle holdets elever afleverede i oktober et forslag til borgmester Michael Ziegler. I år blev det tolvårige Maria Ebrahimis stemningsfyldte juleudgave af Taastrup Bibliotek der blev valgt.

Samtlige illustrationer kan opleves fra 30.november i Taastrup Biblioteks åbningstider. Udstillingen varer til slutningen af december.

Tegningerne vil desuden optræde på Billedskolens elektroniske julekalender.
    Følg med fra den 1.december på: www.facebook.com/hojetaastrupbilledskole

Berit Nørgaard
    Billedskoleleder

Høje-Taastrup Billedskole
    Poppel Allé 10B
    2630 Taastrup
    Telefon kontor: 4335 2848

www.billedskolen.htk.dk
    www.facebook.com/hojetaastrupbilledskole
    www.instagram.com/hojetaastrupbilledskole

Lone Aagård Warming den 05-12-2017
    Madplan for kantinen uge 51
    Sanne Christiansen den 24-11-2017
  • Tradition tro har elevrådet fra Gadehaveskolen, med elevrådsformanden Olcay Kekec og elevrepræsentant Sara Erman fra 9.a, været på rådhuset for tale for vores sag til Børnerigsdagen. Olcay og Sara er kommet tilbage med 15.800kr., hvor vi kun havde søgt om 15.000kr.
    Ideen med Børnerigsdagen er, at alle skoler fra Høje Taastrup repræsenterer deres skoler med deres ideer for, hvorfor de har brug for penge. Borgmester M. Zieler sidder der også. Her diskuterer eleverne med hinanden og taler for og imod hinandens ideer. Olcay og Sara gjorde et fantastisk arbejde og sørgede for at både Sels-og Gadehaveskolen fik masser af penge til at arbejde med. Dette er 4. gang i træk, at vi får penge til skolen. Godt gået af elevrådet på Gadehaveskolen.

Mashhood M.
    Elevrådskontaktlærer