Opslagstavlen

• Fra kvalitetsrapporten:

”På Gadehaveskolen er der arbejdet med en konsekvent politik omkring elevfravær og krav til skole-hjemsamarbejde. Skolens samlede fravær er på et halvt år reduceret fra 13,4% i 14/15 til 8,2% i 15/16 og heraf har det ulovlige fravær alene rykket sig fra 8,9% til 3,2%!”
    Sune Bjerglund Nielsen den 27-01-2017

Information fra Sundhedsplejen

I forbindelse med Sundhedsstyrelsens oplysningskampagne ’HPV – stop livmoderhalskræft’, vil Sundhedsplejen gerne støtte op om at brede budskabet.

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at piger bliver vaccineret mod HPV, når de fylder 12 år.

Vaccination mod HPV er en sikker og effektiv forebyggelse af livmoderhalskræft.

Hvis I som forældre er i tvivl om, hvorvidt jeres datter skal vaccineres, opfordrer jeg jer til at tage en snak med mig eller jeres praktiserende læge.

I/du kan følge indsatsen på Facebook: https//www.facebook.com/stoplivmoderhalskraeft

Sundhedsplejen i Høje-Taastrup Kommune

Sanne Christiansen den 12-10-2017
  • Aktivt efterår - læs vedhæftede flyver

Tilbuddet er for børn og unge (0.-9. klasse) der bor i Høje-Taastrup Kommune eller går på en skole i kommunen.

Aktiviteterne i forbindelse med Aktivt Efterår er gratis.

Sanne Christiansen den 03-10-2017
    Der er kommet ansøgningsskemaer til julehjælp fra Børnenes kontor.

De ligger på kontoret og du er velkommen til at komme og hente et eksemplar.

De skal være retur på skolens kontor senest den 25. oktober 2017 i udfyldt stand
    Sanne Christiansen den 26-09-2017