1.august 2014 trådte den nye folkeskolereform i kraft. Det betyder, at jeres børn i de kommende år får en anderledes og lidt længere skoledag. En skoledag som bl.a. bliver præget af mere bevægelse og nye og flere forskellige læringsformer og varierede måder at lære på.

Sprogfag med engelsk fra 1. klasse og tysk fra 5. klasse og understøttende undervisning er andre nye tiltag i reformen.

Desuden får alle elever tilbudt hjælp til lektier eller faglig fordybelse, og der er nye fag og valgfag på forskellige klassetrin.

Folkeskolereformen skal udvikle og forbedre folkeskolen.
Vi er dog ikke i mål med udviklingen af skolen, men først lige begyndt på denne udvikling, som vi skal skabe med reformen.

I vil derfor i de kommende år opleve, at skolen arbejder med at udvikle indholdet af skoledagen.

Find flere informationer om folkeskolereformen på Høje Taastrup kommunes hjemmeside.

Her på vores hjemmeside vil der løbende blive lagt de seneste nyheder, infofilm og publikationer angående folkeskolereformen, og dens betydning for Gadehaveskolen: