9. klasse - forløb med True North

Så er 9. klasserne i gang.

Nyhed billede
9.klasserne skal i tre uger i et intensivt træningsforløb, hvor de skal blive bedre/dygtigere til at lære. Derudover skal de udvikle deres personlige og sociale kompetencer.

Eleverne arbejder i fire teams på tværs af klasserne. De skal lære sig selv bedre at kende, blive dygtigere til dansk og matematik, samt få interessen for at læse bøger tilbage.

Vi har indrettet 4 lokaler, 1 til dansk, 1 til matematik, 1 til bogforum og 1 til P/S (personlige og sociale kompetencer)
    Sanne Christiansen den 14-09-2017
    Kære samarbejdspartnere, børn og forældre - alle i HTK!!!!!
    Jeg håber, at I vil bruge to minutter af jeres tid til at støtte vores lokale helte i HTI med at lave endnu bedre rammer for alle store og små fodboldspillere. De har fortjent det...
    Send en sms med beskeden FA 7 til 1277 så er HTI med i kapløbet om 100.000 kr.
    INDEN DEN  24/9-17........................................
    Mange hilsner
    Cathrine Lindvig
    Projektmedarbejder
    Fritidsjobrådgivning/Gadehave Festival/Vejen til job
    Det Spirer i Gadehavegård
  • Sune Bjerglund Nielsen den 27-01-2017
    Fra kvalitetsrapporten:

”På Gadehaveskolen er der arbejdet med en konsekvent politik omkring elevfravær og krav til skole-hjemsamarbejde. Skolens samlede fravær er på et halvt år reduceret fra 13,4% i 14/15 til 8,2% i 15/16 og heraf har det ulovlige fravær alene rykket sig fra 8,9% til 3,2%!”
    Sanne Christiansen den 01-09-2017
    Madplan for kantinen uge 39
    Sanne Christiansen den 01-09-2017
    Madplan for kantinen uge 38
    Louise Vendelbo Nielsen den 22-08-2017
    Folder fra Sundhedsplejen med information om Sundhedsplejens tilbud på skolerne.
    Sanne Christiansen den 21-08-2017
    Her tilbud til både drenge og piger omkring foldbold i Høje Taastrup