De små synger 2014

Nyhed billede
Torsdag den 11. september 2014 deltog 0. – 2. klasse sammen med børn fra områdets daginstitutioner til arrangementet ”De små synger” i skolens hal.
Borgmester Michael Ziegler deltog ligeledes og gik på scenen for at hilse på alle børnene.
Pædagogiskleder Nicolai Fjellerad bød velkommen til musikeren Mikkel, som underholdt børnene med mange af de klassiske børnesange som ”Hjulene på bussen”, ”Mariehønen Evigglad” og ”Se min kjole”. Alle børn og voksne deltog ivrigt i både sang og dans og havde en fantastisk dag.
  • Louise Vendelbo Nielsen den 11-09-2014
    Gadehaveskolen og områdets institutioner deltager i uge 39 i den landsdækkende Naturvidenskabsfestival.
    I den forbindelse vil der onsdag den 24. september være sæbebobleshow i hallen med forsøg med sæbebobler i forskellige former og farver.
    Klokken 9.00-10.15 er der show for 2½-4 årige og klokken 11.00-12.15 for 5-7 årige.
    I kan finde yderligere information om Naturvidenskabsfestivalen og sæbebobleshowet i vedhæftede invitation.
  • Kirstine Bang Krogh den 10-09-2014
    Ud i fremtiden
    Uddannelsesmesse for unge med særlige behov:
    Kom og få en snak om de forskellige muligheder efter grundskolen. Uddannelsesinstitutionerne står klar med hjælp til afklaring.
    Roskilde Kongres- og idrætscenter
    Onsdag d. 17/9 kl. 9-13 og kl. 15-19