Lucia 2014

Nyhed billede
Traditionen tro, gik elever fra Gadehaveskolen Lucia mandag den 15. december 2014. Lucia-optoget bestod af elever fra 4. årgang.
  • Louise Vendelbo Nielsen den 18-12-2014
    Kære elever, forældre og medarbejdere på Gadehaveskolen

Som I ved fratræder Torben som skoleleder med udgangen af december, da der venter ham nye udfordringer i København. Torben har på mange måder været med til at gøre en forskel for skolen og for Høje-Taastrup Kommune, og jeg ønsker ham al muligt held og lykke i hans videre karriere.

I vil blive orienteret nærmere om ledelsessituationen på Gadehaveskolen fra 1. januar, så hurtigt som muligt efter en velfortjent juleferie.

Jeg vil samtidig benytte lejligheden til at ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

Henrik Torry Rasmussen
    Centerchef
    Institutions- og Skolecentret

• Louise Vendelbo Nielsen den 11-12-2014
    Info til alle
    Første skoledag efter ferien er mandag den 5. januar, hvor eleverne møder til normal skema.
    I ønskes alle en god ferie og jeg vil endnu engang gerne sige tak til alle. Min tid på Gadehaveskolen har jeg  været glad for.

Mange hilsner
    Torben Højman Jensen