Fastelavn 2015

Nyhed billede
Fredag den 13. februar slog eleverne fra 0. – 3. årgang katten af tønden. I fællesrum 1 var alle 0. og 1. klassernes samlet for at slå tønderne ned.
2. klasserne var samlet i tumlesalen, hvor pigerne og drengene havde hver deres tønde de skulle slå ned.
I hallen kæmpede 3. klasserne for at blive kattedronning og kattekonge.
    Sanne Christiansen den 27-02-2015
    Vigtig information til børn, forældre og ansatte på Gadehaveskolen
    Fra mandag den 2. marts 2015 sendes der ikke flere fysiske breve ud af huset fra Gadehaveskolen.
    Al korrespondance mellem skole/forældre, forældre/skole, skole/elev og elev/skole foregår for fremtiden via skoleintra.
    Derfor skal alle mindst en gang dagligt checke intra for nye beskeder og meddelelser

hilsen
    ledelsen på Gadehaveskolen
    Sanne Christiansen den 03-03-2015
    I år tilbyder Høje Taastrup kommune også eleverne at komme på sommerferiekoloni.

Læs om mulighederne i vedhæftede folder. Tilmeldingsblanketter kan afhentes på kontoret.

Skal udfyldes og returneres igen til kontoret inden den 27. marts 2015.