0. klasses balloner fløj til Bornholm og Sverige

Nyhed billede
Første skoledag sendte 0. klasserne balloner afsted med navn og skolens emailadresse. Nu er ballonerne fundet i Taastrup, Sverige og på Bornholm og eleverne har modtaget nogle fine hilsner.
Taastrup Lokalavis har skrevet en fin artikel om hilsnerne til eleverne. Læs artiklen på side 48 via linket.
    Sanne Christiansen den 24-08-2016
    Madplan for kantinen for uge 36
    Sanne Christiansen den 24-08-2016
    Madplan for kantinen for uge 35 - pdf.fil
    Sanne Christiansen den 16-08-2016
    Så gik den nye frokost ordning i gang. Den har allerede været vel besøgt.

I denne ordning, skal frokosten ikke forudbestilles. Et måltid mad koster ml. kr. 20-25,-

Madplanen vil fremgå her på opslagstavlen for hver uge - så hold øje med den
    Sanne Christiansen den 12-08-2016
    GRATIS MORGENMAD TIL ALLE ELEVER I INDSKOLINGEN PÅ GADEHAVESKOLEN

Gadehaveskolen har indgået et samarbejde med fødevarebanken og Høje Taastrup Kommunes sundhedsdel som betyder, at vi fra den 11. august 2016 tilbyder gratis morgenmad til alle elever i indskolingen.

Morgenmaden vil blive tilbudt hver morgen i tidsrummet fra kl. 7.20 - 7.50 i Fællesrum 1.

Man behøver ikke være tilmeldt SFO for at benytte sig at dette tilbud.

Velbekomme :-)