En lille anerkendelse

Nyhed billede
En tidligere elev kom forbi med chokolade og blomster til sin lærer, som tak for nogle gode år.
Dejligt at vi gør en forskel
    Sanne Christiansen den 27-06-2016
    Hvis du får brug for tandlægerne i løbet af sommerferien, kan du i vedlagte brev se hvor du kan henvende dig.
    Sanne Christiansen den 10-06-2016
    Vedhæftet sommerferiebrev.
    Nyttige datoer i brevet som alle bedes notere sig.
    Sune Bjerglund Nielsen den 10-02-2016
    Hvor rykker Gadehaveskolen?
    Med de nye indskrivningstal forventer vi at øge antallet af børnehaveklasser fra 2 til 3 børnehaveklasser!

I Trivselsmålingen/DCUM for 2014/15 for Høje Taastrup Kommune ligger Gadehaveskolen samlet set:
    0,1 point over gennemsnittet i trivselsmålingerne (3,7 mod 3,6)
    Kompetencedækningen i fagene ligger 3,5 %-point over kommunens gennemsnit (77,9% mod 74,4%)
    Næsten 100% af afgangseleverne er i gymnasiet eller anden ungdomsuddannelse 3 måneder efter afslutning på Gadehaveskolen.

(Kilde: Uddannelsesstatistik.dk)

Pt. har den nye skoleledelse, sammen med medarbejdere og skolebestyrelse, iværksat en proces, der skal få skolens samlede elevfravær kraftigt reduceret.