6. klasse til floorball turnering

Nyhed billede
Fredag den 27. oktober 2017 deltog 6. klasse i den lokale floorball turnering som blev afholdt af Dansk Skoleidræt.
De klarede sig så godt, at de blev nummer 2 og kom hjem med sølvmedaljer.

Nogle fremmødte lærere fra Torstorp Skole roste 6. klasses præstation både ved floorball turneringen og ved fodbold turneringen i september, hvor de fik en 3. plads.
De synes at Gadehaveskolen er en flot repræsentant for Høje-Taastrup Kommune ved sportsarrangementer.
    Sanne Christiansen den 16-11-2017
    Midlertidige ændringer i kontorets åbningstider indtil 1. december 2017:

Mandag kl. 8.00 - 14.00
    Tirsdag kl. 8.00 - 15.00
    Onsdag kl. 8.00 - 14.00
    Torsdag kl. 8.00 - 15.00
    Fredag kl. 8.00 - 14.00
  • Sune Bjerglund Nielsen den 27-01-2017
    Fra kvalitetsrapporten:

”På Gadehaveskolen er der arbejdet med en konsekvent politik omkring elevfravær og krav til skole-hjemsamarbejde. Skolens samlede fravær er på et halvt år reduceret fra 13,4% i 14/15 til 8,2% i 15/16 og heraf har det ulovlige fravær alene rykket sig fra 8,9% til 3,2%!”
    Sanne Christiansen den 21-11-2017
    Flot artikel i Dagbladet den 19/11-17

"skolevenner bygger bro" om hvordan ældresagen har
    etableret skolevenner p¨Gadehaveskoen
    hvor frivillige ældre tilknyttes en klasse
    som besøgsven

Læs hele artiklen HER
    Louise Vendelbo Nielsen den 20-11-2017

Skolevenner bygger bro

Torsdag den 19. oktober 2017 havde Dagbladet Roskilde, Køge og Ringsted en artikel om projektet Skolevenner, som er et samarbejde mellem Gadehaveskolen og Ældre Sagen i Høje Taastrup kommune.
    Der er 6 skolevenner tilknyttet Gadehaveskolen i SFO'en og 0. - 5. klasse. Skolevenner besøger en klasse cirka en gang om ugen og planlægger i samarbejde med klassens lærer, hvilke aktiviteter der skal foregå.
    Projektet er en succes både hos elever, skolevenner, lærere og hos skoleleder Sune Bjerglund Nielsen.
    Læs mere om projektet i den vedhæftede artikel.
    Sanne Christiansen den 17-11-2017

Hvis en masse børn hjælper, kan det store juletræ foran Høje Taastrup Rådhus blive tændt torsdag den 30. november, lover Julemanden.

Julemanden og borgmesteren tænder juletræet Rådhusets juletræ er altid kattens højt, og det er svært at nå op, når alle lysene skal tændes. Men det er der råd for: Med lidt trylleri og hjælp fra en masse børn, kan træet blive tændt, mener Julemanden, der også har borgmesteren ved sin side.

Derfor beder Julemanden igen i år byens yngste børn om at komme og hjælpe til, når han sammen med borgmesteren tænder lysene på det store juletræ foran Høje-Taastrup Rådhus.

Det sker torsdag den 30. november 2016 kl. 17.00 på torvet foran Høje-Taastrup Rådhus, Bygaden 2 i Høje Taastrup.

Nisseorkester og rådhusnisser

Når træet er tændt, skal der synges julesange og danses rundt om træet, og Julemanden og Nissemor hygger med børn og voksne. Nisseorkestret fra Musikskolen spiller julens hyggelige melodier, og rådhusnisserne deler pebernødder og karameller ud.

Det hele varer bare 30 hyggelige minutter, så her kan de små børn være med - alle er hjerteligt velkomne.
  • Sanne Christiansen den 15-11-2017
    Tradition tro har elevrådet fra Gadehaveskolen, med elevrådsformanden Olcay Kekec og elevrepræsentant Sara Erman fra 9.a, været på rådhuset for tale for vores sag til Børnerigsdagen. Olcay og Sara er kommet tilbage med 15.800kr., hvor vi kun havde søgt om 15.000kr.
    Ideen med Børnerigsdagen er, at alle skoler fra Høje Taastrup repræsenterer deres skoler med deres ideer for, hvorfor de har brug for penge. Borgmester M. Zieler sidder der også. Her diskuterer eleverne med hinanden og taler for og imod hinandens ideer. Olcay og Sara gjorde et fantastisk arbejde og sørgede for at både Sels-og Gadehaveskolen fik masser af penge til at arbejde med. Dette er 4. gang i træk, at vi får penge til skolen. Godt gået af elevrådet på Gadehaveskolen.

Mashhood M.
    Elevrådskontaktlærer