Science Talenter På Gadehaveskolen

I uge 47 starter tre elever fra 7.klasse på et projekt hos "Science Talenter", hvor de skal arbejde med emnet "medicin". Eleverne starter med at deltage i en tredages camp på Videns Centeret ved Sorø Akademi, hvor de blandt andet skal på virksomhedsbesøg, lave kemiforsøg i laboratoriet samt høre oplæg om forskellige sygdoms- og smertebehandlinger.

Efterfølgende skal eleverne arbejde hjemme med en skriftlig opgave, som de skal fremlægge på en afsluttende camp i juni.

Undervejs i forløbet vil eleverne holde møder med en mentor, der er elev på Høje Taastrup Gymnasium og har matematik-fysik-kemi som studieretning.

Vi er glade for, at nogle af skolens dygtige elever har mulighed for at deltage i dette projekt, og vi ønsker dem en rigtig tur.
  • Torben Højman Jensen den 11-11-2014
    Pædagogisk dag for lærerne fredag den 28.11, så ingen skoledag for 4. - 9. klasse

Kære alle
    Fredag den 28.11 har lærerne pædagogisk dag, hvilket betyder at der kun er skoledag og SFO for eleverne fra 0. - 3. klasse og de øvrige elever/klasser fra 4. - 9. klasse har fri denne dag.
    Læs mere i vedlagt bilag.

Med mange hilsnen
    Torben Højman Jensen