Science Talenter På Gadehaveskolen

I uge 47 starter tre elever fra 7.klasse på et projekt hos "Science Talenter", hvor de skal arbejde med emnet "medicin". Eleverne starter med at deltage i en tredages camp på Videns Centeret ved Sorø Akademi, hvor de blandt andet skal på virksomhedsbesøg, lave kemiforsøg i laboratoriet samt høre oplæg om forskellige sygdoms- og smertebehandlinger.

Efterfølgende skal eleverne arbejde hjemme med en skriftlig opgave, som de skal fremlægge på en afsluttende camp i juni.

Undervejs i forløbet vil eleverne holde møder med en mentor, der er elev på Høje Taastrup Gymnasium og har matematik-fysik-kemi som studieretning.

Vi er glade for, at nogle af skolens dygtige elever har mulighed for at deltage i dette projekt, og vi ønsker dem en rigtig tur.
  • Torben Højman Jensen den 11-11-2014
    Pædagogisk dag for lærerne fredag den 28.11, så ingen skoledag for 4. - 9. klasse

Kære alle
    Fredag den 28.11 har lærerne pædagogisk dag, hvilket betyder at der kun er skoledag og SFO for eleverne fra 0. - 3. klasse og de øvrige elever/klasser fra 4. - 9. klasse har fri denne dag.
    Læs mere i vedlagt bilag.

Med mange hilsnen
    Torben Højman Jensen

Sanne Christiansen den 07-11-2014
    Omfotografering af elevbilleder tirsdag den 25/11-14 ml. kl. 8-9
    Hvis der er elever der ønsker at få taget deres billede om, er der mulighed for omfotografering.
    De billeder om er taget og som man er utilfreds med, skal man have med denne dag og aflevere til fotografen.
    hilsen kontoret