Offentliggørelse af udtræksfag 2016

Nyhed billede
Mandag den 25. april 2016 var der offentliggørelse af udtræksfag til årets prøver for skolens 9. klasser.
To elever fra 9.A og 9.B gik på skift op og sprang en ballon som indeholdte en lille seddel med udtræksfaget.
9.A skal op i samfundsfag og idræt
9.B skal op i mundtlig matematik og historie
Se billeder fra dagen i fotoalbummet.
    Sune Bjerglund Nielsen den 10-02-2016
    Hvor rykker Gadehaveskolen?

Med de nye indskrivningstal forventer vi at øge antallet af børnehaveklasser fra 2 til 3 børnehaveklasser!

I Trivselsmålingen/DCUM for 2014/15 for Høje Taastrup Kommune ligger Gadehaveskolen samlet set:
    0,1 point over gennemsnittet i trivselsmålingerne (3,7 mod 3,6)
    Kompetencedækningen i fagene ligger 3,5 %-point over kommunens gennemsnit (77,9% mod 74,4%)
    Næsten 100% af afgangseleverne er i gymnasiet eller anden ungdomsuddannelse 3 måneder efter afslutning på Gadehaveskolen.

(Kilde: Uddannelsesstatistik.dk)

Pt. har den nye skoleledelse, sammen med medarbejdere og skolebestyrelse, iværksat en proces, der skal få skolens samlede elevfravær kraftigt reduceret.